Menu

М’ясні страви

Рум’яні, соковиті свинячі щічки з пікантною гостротою, запечені на ароматної подушці з овочів. Польський рецепт, де це блюдо вважається делікатесом.…
М’якенький, просочені часником ніжні шари сальця і ​​м’яса. Золотиста хрустка скоринка, запашний шматочок смакоти на шматочку свіжого хліба – улюблена…
Не вірите, що можна нагодувати всю сім’ю м’ясом за 30 гривень? Приготуйте традиційне вірменське блюдо у себе вдома. Складові: Куряча…
Улюблені, з м’яким ароматним м’ясним фаршем, тушковані під подушкою сметанно-томатного соусу – фаршировані перці. Складові: Болгарський перець – 1 кг…
Блюдо, якому більше 300 років. Блюдо з соковитими шматочками м’яса і запаморочливим ароматом копченостей – класична солянка. Складові: Яловича грудинка…
М’ясні пампушки Апетитні м’ясні пампушки з пряною начинкою зі свинини і яловичини. Складові: Борошно – 400 г Вода – 250…
Відкритий м’ясний пиріг Запаморочливий аромат соковитого м’яса, апетитні печериці, і хрустка запечена скоринка. Цей пиріг готують як на великі свята…
Ароматне і соковите м’ясо, густа томатна підлива – дивовижні ліниві голубці.  Інгредієнти: • Свинина – 300 г • Яловичина –…
Шедевр східної кухні, просочений запашними ароматами прянощів, з соковитим м’яким м’ясом, апетитною підсмаженою скоринкою – справжній люля-кебаб з баранини. Інгредієнти:…