Menu

Перші страви

Ідеально м’який горошок, в поєднанні з наваристим прозорим м’ясним бульйоном, доповнений свіжістю зелені і золотистих сухариків, які тануть у роті.…
Зірка української кухні, блюдо з багаторічною історією, золотистий з насиченим ароматом м’яса і невагомими шматочками м’якого тесту, такий рідний і…
Ситний, з насиченим приємно-кислуватим смаком капусняк. Складові: Свинячі ребра – 700 г Картопля – 4 шт Квашена капуста – 300…
Блюдо, якому більше 300 років. Блюдо з соковитими шматочками м’яса і запаморочливим ароматом копченостей – класична солянка. Складові: Яловича грудинка…
Наваристий з тонкою кислинкою, з м’якими соковитими нирками і ніжною перловою крупою – класичний розсольник. Складові: Яловичі нирки – 500…
Грузинське блюдо на вашому столі. Ароматне, насичене травами і спеціями – знамените лобіо. Складові: Червона квасоля – 150 г Цибуля…
Ситний, смачний і корисний обід для всієї сім’ї лише з однієї баночки консервації. Складові: Баклажани – 1 кг Квасоля –…
Приготуйте блюдо, яке подається і на перше і на друге. Ніжні тоненькі смужки локшини з соковитими кубиками рум’яної яловичини під…
Король французької кухні. З пряним і яскравим карамельним ароматом, з золотистими грінками, закутаний ніжною павутинкою гарячого сиру, ідеальний цибульний суп.…