Сайт кулінарних рецептів для дому

Венский штрудель
Віденський штрудель
Для приготування тіста просійте борошно з сіллю у вигляді гірки, зробіть поглиблення. Додайте в нього яйце, влийте...
Свиные щечки
Свинячі щічки
Вимийте щічки і зріжте шкірку з 1 см сала, наріжте на шматочки 5х5 см. Панірування. Змішайте борошно,...
Запеченный подчеревок
Запечений подчеревок
Вимийте і просушіть подчеревок. Викладіть шкурою на дошку, накрийте плівкою і відбийте плоскою стороною молотка, щоб розм’якшити...
Птичий тжвжик с томатами
Пташиний тжвжік з томатами
Пупки і серця промийте під проточною водою, зачистити від жиру і плівок і замочіть в оцтово-сольовому розчині...
Пиріг з айвою
Пісочне тісто. За допомогою міксера збийте жовтки, цукор і охолоджене вершкове масло. Далі додайте ванільний цукор і...
Варенье «Лимонный мед»
Варення «Лимонний мед»
Лимони добре вимийте і висушіть, наріжте кубиком 0,5х0,5 см, не очищаючи від шкірки. Під час нарізки видаляйте...
Варенье
Варення
Полуничне варення. Замочіть ягоди в оцтовому розчині на 1-2 хвилини і видаліть плодоніжки. У сотейнику закип’ятити воду,...
Горохові горішки
Горох замочити в окропі з содою на 1 годину. Перелийте в сотейник і млоїте на повільному вогні...
Гороховый суп
Гороховий суп
Горох замочити в окропі на 1 годину, додайте соду і лавровий лист. Затягніть миску з горохом харчовою...
Пирожки на кефире
Пиріжки на кефірі
Тісто. У сотейнику змішайте сметану і кефір, нагрівайте 2-3 хвилини на повільному вогні, щоб маса не розшарувалася....
Фаршированные перцы
Фаршировані перці
Очистіть перці від насіння, плодоніжки і перетинок, вимийте і висушіть. Закип’ятіть воду, додайте половинки лимона і ошпарити...