Консервація

Варенье «Лимонный мед»
Варення «Лимонний мед»
Лимони добре вимийте і висушіть, наріжте кубиком 0,5х0,5 см, не очищаючи від шкірки. Під час нарізки видаляйте...
Варенье
Варення
Полуничне варення. Замочіть ягоди в оцтовому розчині на 1-2 хвилини і видаліть плодоніжки. У сотейнику закип’ятити воду,...
Маринованные маслята
М
Гриби очистіть і викладіть в воду з оцтом, промийте і відкиньте на друшляк. Закип’ятіть воду, додайте сіль...
Маринованные кабачки
Мариновані кабачки
Кабачки по-татарськи. Кабачки розріжте на 4 частини, потім брусочками по 5 см. Соус. Яблука і солодкий перець...
Закуски из слив
Закуски з сливи
Маринад. У сотейник влийте воду, додайте цукор і оцет. У киплячий маринад додайте аніс, запашний і чорний...
Варенье
Варення
Абрикосове варення. Добре вимийте і висушіть абрикоси. Видаліть кісточки і проколіть абрикоси по всій поверхні зубочисткою, покладіть...
Баклажаны с фасолью
Баклажани з квасолею
Попередньо квасолю вимийте, переберіть, замочіть в холодній воді на ніч. Відваріть до готовності. Не соліть під час...
Маринованные грибы
Мариновані гриби
Гриби вимийте і почистіть. Щоб вони не темніли, залийте водою, підкисленою оцтом або лимонною кислотою. У сотейник...
Баклажанная икра
Баклажанна ікра
Добре вимийте баклажани і видаліть плодоніжки. Розріжте на дві частини вздовж і натріть сіллю. Саме сіль допоможе...
Соленые огурцы
Солоні огірки
Порада: сорти для засолювання огірків: «Герман», «Конкурент», «Машенька», «Новий ніжинський», «Моравський корнішон». Ретельно вимийте огірки. Залийте холодною...
Маринованный перец
Маринований перець
Порада: важливо вибрати правильний сорт перцю для маринування. Сорти товстостінного перцю: «Каліфорнійське чудо», «Нафаня», «Задавака», «Жовтий дзвін»....
Помидоры
Помідори
Мариновані помідори. Вимийте теплою водою банки для консервації. Під час миття додайте 1 ч.л. соди. Простерилізуйте банки...
Яблучне повидло
Ніжний смак, тонкий аромат, що освіжає кислинка. Його можна їсти ложками, як в дитинстві, а можна зробити...