Мариновані кабачки

Інгредієнти:

  • Для кабачків по-татарськи:
  • Кабачки - 3 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Цибуля - 1 шт
  • Солодкий перець - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Часник - 7 зубчиків
  • Рослинна олія - ​​100 мл
  • Цукор - 4 ст.л.
  • Яблучний оцет - 100 мл
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Перець чилі - 1 шт
  • Томатна паста - 2 ст.л.
  • Для кабачків по-неаполітанські:
  • Кабачки - 4 шт
  • Рослинна олія - ​​50 мл
  • Яблучний оцет - 100 мл
  • Цукор - 1 ст.л.
  • Прованські трави - 1 ч.л.
  • Сіль - 1 ст.л.
  • Для кабачків по-корейськи:
  • Кабачки - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Солодкий перець - 1 шт
  • Лук - ½ шт
  • Часник - 7 зубчиків
  • Рослинна олія - ​​200 мл
  • Оцет - 50 мл
  • Цукор - 4 ст.л.
  • Сіль - 2 ст.л.
  • Спеції по-корейськи - 20 г

Приготування. Мариновані кабачки

Кабачки по-татарськи. Кабачки розріжте на 4 частини, потім брусочками по 5 см.

Соус. Яблука і солодкий перець очистіть від насіння, перець чилі і цибулю очистіть і поріжте, моркву очистіть від шкірки. Всі підготовлені овочі подрібніть в блендері. Додайте рослинне масло, перець і сіль, томатну пасту, яблучний оцет, цукор. Перекладіть масу в сотейник, додайте зубчики часнику і випарюйте на повільному вогні 30 хвилин. Далі додайте кабачки, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин. Викладіть кабачки в стерилізовані банки і закатайте кришкою.

Кабачки по-неаполітанські. За допомогою овочечистки наріжте стрічки з кабачків. Викладіть їх в миску і засипте сіллю на 15 хвилин. Потім злегка обсмажте кабачки на рослинній оліїї. У стерилізовані банки викладіть кабачки і залийте заливкою, закрийте кришкою.

Заливка. У сотейнику змішайте яблучний оцет, цукор, сіль, перець, прованські трави. Доведіть до кипіння на повільному вогні.

Кабачки по-корейськи. Кабачки і моркву натріть на тертці по-корейськи. Цибулю наріжте кільцями, перець смужками. Підготовлені овочі залийте маринадом, перемішайте, викладіть в банку і закрийте кришкою.

Маринад. Змішайте рослинне масло, оцет, цукор, сіль, корейські спеції, часник.