Харчо

Інгредієнти:

• Яловичина – 0,5 кг;
• Вода – 2л.;
• Рис – 1/3 склянки;
• Цибуля – 2 шт.;
• Волоські горіхи – ¼ склянки;
• Часник – 2-3 зубчики;
• Хмелі-сунелі – 1 ч. л.;
• Петрушка – 1 ст. л.;
• Сушений базилік – 0,5 ч. л.;
• Червоний перець – 0,5 ч. л.;
• Соус ткемалі або гранатовий сік – ¼ склянки;
• Сіль за смаком.
Приготування:
Підготуйте яловичину, помийте і очистіть від плівок і сухожиль, наріжте шматочками 2 див. Шматочки яловичини помістіть в каструлю з високими бортами і поставте варитися на невеликий вогонь. Коли м’ясо скипить, зніміть утворилася пінку. Необхідно щоб м’ясо було готове. Поки м’ясо варитися добре промийте рис і підготуйте цибулю, дрібно покришіть його і пасеруйте до напівпрозорості, горіхи дрібно покришіть або заблендерите. Потім до супу додайте рис і проваріть ще хвилин 10, а потім цибулю, горіхи, спеції, соус ткемалі або гранатовий сік. В кінці додайте розтертий часник і рубану зелень. Перед подачею харчо повинен настоятися протягом 15-20 хвилин.