Ароматний пиріг з гарбуза

Приготування. Ароматний пиріг з гарбуза

Красивий і поживний домашній пиріг, стане чудовим десертом-ласощі для вас. Він відмінно тримає форму, подавайте до столу в охолодженому вигляді.

Інгредієнти для тіста:
пшеничне борошно – 250 грам;
вершкове масло – 125 грам;
цукор – 40 грам;
яйце – 1шт.;
солі– щіпка.

Інгредієнти для начинки:
гарбузове пюре – 600 грам;
цукор – 80 грам;
вершки – 250 мл;
яйце – 2 шт.;
мед – 2 стіл. ложки;
мелена кориця – щіпка;
мелений імбир – щіпка;
мелений мускатний горіх – щіпка;
бурбонська ваніль – щіпка.
Всі інгредієнти для тіста покладіть в стаціонарний блендер (комбайн), збийте тісто як слід, потім трохи помісіть руками. Важливо, щоб всі продукти для пісочного тіста і посуд, в якій тісто готується, були холодними. Покладіть тісто між аркушами паперу для випічки, тонко розкачайте його між листами. Потім перенести на форму для випікання, рівномірно розподілити тісто по всій поверхні і формуючи бортики. Дно проколіть виделкою, зверху вистеліть папір для випічки і притисніть вантажем. Потім поставте в холодильник на 1 годину.
Після закінчення години дістаньте тісто їх холодильника і відправте разом з вантажем випікатися в духовку при 170°. Коли тісто стане золотистого кольору, виймайте його з духовки, зніміть папір та вантаж, остудіть. Для приготування начинки вам потрібно буде запекти гарбуз, а потім подрібнити її блендером в пюре, перетерти через сито. Потім до гарбузовому пюре додайте інші інгредієнти зі списку, знову збийте блендером. Вилийте Начинку в готову основу і запікайте при 160°духовці десь пів години.