Баклажани з куркою, запечені під сиром

Приготування. Баклажани з куркою, запечені під сиром

Такі овочеві бутерброди з м’ясом стануть чудовою стравою на святковому столі.

Для них вам потрібні такі продукти:
для основи – 750 гр. баклажанів;
550 гр. курячої грудки;
80 гр. сиру моцарелла;
200 гр. ріпчасту цибулю (2 середніх цибулини);
італійські трави (спеції);
Баклажани нарізаємо скибочками середньої товщини, як для бутербродів, потім солимо, посипаємо італійськими травами і запікаємо в духовці при 180°. Тим часом обсмажуємо попередньо вами нарізану цибулю в соняшниковій олії на одній сковороді, а на іншій – порізану кубиками грудинку по 1,5 см до готовності. Потім виймаємо деко з баклажанчиками, викладаємо на них курочку, після –цибулю, посипаємо натертим сиром, знову ставимо в духовку, запікаємо ще 15 хв.