Баранячий шашлик по-африканськи

Приготування. Баранячий шашлик по-африканськи

Познайомтеся з рецептом шашлику з традиційної кухні народів Африки, я впевнена, що він зацікавить вас своїм незвичайним способом маринування.

Інгредієнти:
баранина – 500 грам;
молоко – 500 мл;
столовий оцет – 300 мл;
шпик – 150 грам;
перець гострий стручковий – за смаком;
чебрець, лавровий лист – за смаком;
сіль.
Приготування:
Для такого шашлику бажано вибрати м’якоть задньої ноги. М’ясо добре промийте, потім поріжте на шматочки, покласти в глиняний посуд. Гострий перець очистіть від насіння, потім дрібно поріжте. М’ясо присипте чебрецем, додайте до м’яса перець і лавровий лист. Молоко змішайте з оцтом, залийте цією сумішшю м’ясо, перемішайте все. Залиште шашлик маринуватися в холодному місці на 2 дні. Перед приготуванням шашлику шпик наріжте тонкими скибочками, потім оберніть в нього кожен шматок м’яса, нанизайте на шампури, готуйте над вугіллям до готовності.