Баранячий шашлик по-китайськи

Приготування. Баранячий шашлик по-китайськи

Родом з Китаю цікавий рецепт баранячого шашлику, приготованого з відмінним настроєм і в клярі.

Інгредієнти:
баранина – 500 грам;
помідор – 2 шт.;
яйце – 2 шт.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
борошно – 4 стіл. ложки;
насіння кунжуту – за смаком;
зелень петрушки;
мелений червоний і чорний перець – за смаком;
сіль.
Приготування:
М’ясо промийте і поріжте на шматки. Помідори, цибулю і зелень петрушки дрібно нарізати, потім змішати зі збитими яйцями, додати туди борошно і поперчити. Це буде маринад. Покладіть баранину в маринад, накрийте ємність з м’ясом кришкою, залиште маринуватися на 3-4 години. Потім посоліть шашлик на свій смак, перемішайте його і маринуйте ще 1 годину. Діставайте шматочки м’яса з маринаду, обвалюйте їх в кунжуті, потім нанизуйте на шампур. Готуватися такий шашлик повинно над вугіллям близько 15 хвилин.