Баранячий шашлик з шинкою по-татарськи

Приготування. Баранячий шашлик з шинкою по-татарськи

Татарська кухня рясніє великою кількістю м’ясних страв, тому ми вирішили порадувати вас цікавим рецептом шашлику.

Інгредієнти:
баранина – 500 грам;
шинка – 150 грам;
ріпчаста цибуля – 1-2 шт.;
оливкова масло – 20 грам;
мускатний горіх, лавровий лист – за смаком;
сало;
перець, сіль.
Приготування:
Порізати баранину на шматки по 30 – 40 грамів вагою. Приготуйте маринад, для цього змішайте оливкова олія зі спеціями, сіллю, додайте туди порізану цибулю. Замочити в маринаді м’ясо на 1 годину. Шинку і сало поріжте на шматки. Після нанизуйте м’ясо на шампури, чергуйте його з салом, шинкою. Готуйте шашлик над вугіллям до готовності.