Безалкогольний глінтвейн

Приготування. Безалкогольний глінтвейн

Для тих, хто любить цікаві рецепти, хто із задоволенням творить маленькі шедеври в прозорих склянках, призначений цей чудовий рецепт.

І так, почнемо приготування, ось потрібні інгредієнти:
яблучний або виноградний сік – 2 літри;
апельсинова цедра – 3 скибочки;
кориця – 2 палички;
мелений запашний перець – 1-1,5 чайн. ложки;
мелена гвоздика – 0,5 або 1 чайн. ложка;
бадьян (за бажанням) – 1 зірочка;
мускатний горіх (за бажанням) – щіпка.
Візьміть відповідну каструльку, змішайте там всі інгредієнти зі списку. Коли рідина закипить, нехай глінтвейн повариться ще 5 хвилин. Після вимкніть вогонь. Закрийте каструлю кришкою, дайте глінтвейну настоятися пів годинки. Готовий глінтвейн налити в глечик.