Биточки з курки з яйцем і зеленню

Приготування. Биточки з курки з яйцем і зеленню

Симпатичне виконання цієї незвичайної закуски, порадує око, подарує вам відмінний настрій гарантовано наситить ваш шлунок.

Інгредієнти:
куряча грудка – 1 шт.;
яйце (2 зварити, 1 сире) — 3 шт.;
зелень (кріп, каперси);
сухарі панірувальні;
мелений чорний перець;
олія рослинна;
сіль.
Биточки з курки з яйцем і зеленьюВозьмите курячу грудку від однієї курки, у вас вийде 2 шматка. Кожен з надріжте вздовж, щоб зробити з нього книжечку. Важливо не розрізати повністю. Трохи обейте всі курячі шматочки через харчову плівку. Далі відбиті шматочки потрібно посолити і поперчити, Биточки з курки з яйцем і зеленьювовнутрь покласти дрібно порізану зелень, а в центр покладіть варене яйце.Потім поверніть кожен шматок рулетом, у вас вийде 2 битка. Занурюємо кожен з них в яйце, потім в панірувальні сухарі і обсмажуємо з двох сторін в рослинному маслі на сковороді до золотистого кольору. Далі запікати їх у духовці при 180° протягом півгодини. Вже готові битки остудіть і розріжте на шматочки, подавайте до столу.