Страви з птиці

Ливерная колбаса
Ліверна ковбаса
Для початку відваріть куряче філе, з додаванням лаврового листа і моркви. Промийте печінку і так само відваріть...
Курица в банке
Курка в банці
Для початку вимийте і просушіть курку. Розділіть тушку на частини. Змішайте сіль, перець і каррі. Змастіть сумішшю...
Куриные голени с мандаринами
Курячі гомілки з мандаринами
Курячі гомілки звільніть від кістки. Залиште маринуватися у мандариновому маринаді на 10 хвилин, підсоліть. Маринад. Мандарини подрібніть...
Котлеты
Котлети
Свино-яловичі котлети. Білий батон наріжте на скибочки і залийте вершками. Вимочуйте хліб 10-15 хвилин. Розімніть руками. Порада:...
«Пожарські» котлети
Набридли звичайні котлети? Замініть їх на дивовижні, надзвичайно смачні, святкові «пожарські» котлети. Рум’яні зовні і пишні всередині....
Запечена індичка
Королева розкішних столів із спокусливою рум’яної скоринки і найніжнішим м’ясом. Пряна, ароматна, соковита – запечена індичка! Складові:...
Салат «Грибна поляна»
Шедевр наших бабусь. Яскравий, з гармонійним переплетенням насичених смаків, просочений пікантним соусом, з хрусткими маринованими грибочками на...
Котлета по-київськи традиційна
Ресторанна страва з хрусткою апетитною скоринкою і духмяним зеленим маслом всередині – котлета по-київськи! Складові: Куряче філе...
Класичний курник
Класичний курник Тришаровий, з соковитими грибочками, ніжними шматочками курки, і пишним шаром кремового рису – запашний і...