Страви з птиці

Пташиний тжвжік з томатами
Не вірите, що можна нагодувати всю сім’ю м’ясом за 30 гривень? Приготуйте традиційне вірменське блюдо у себе...
Ліверна ковбаса
Фантастичне з’єднання курячої печінки, грудки і моркви. Однорідна кремова консистенція з духмяними спеціями – знаменита ліверна ковбаса....
Курка в банці
Сьогодні на вашому столі унікальна курка в банці. Кожен шматочок курки вийде неймовірно м’яким і ароматним.  Інгредієнти:...
Курячі гомілки з мандаринами
Перетворіть недорогі курячі гомілки у вишукане блюдо для будь-якого святкового столу.  Інгредієнти: • Курячі гомілки – 5...
Котлети
Рум’яні, соковиті, неймовірно смачні м’ясні котлети.  Інгредієнти: Для свино-яловичих котлет: • Філе свинини – 250 г •...
«Пожарські» котлети
Набридли звичайні котлети? Замініть їх на дивовижні, надзвичайно смачні, святкові «пожарські» котлети. Рум’яні зовні і пишні всередині....
Запечена індичка
Королева розкішних столів із спокусливою рум’яної скоринки і найніжнішим м’ясом. Пряна, ароматна, соковита – запечена індичка! Складові:...
Салат «Грибна поляна»
Шедевр наших бабусь. Яскравий, з гармонійним переплетенням насичених смаків, просочений пікантним соусом, з хрусткими маринованими грибочками на...
Котлета по-київськи традиційна
Ресторанна страва з хрусткою апетитною скоринкою і духмяним зеленим маслом всередині – котлета по-київськи! Складові: Куряче філе...
Класичний курник
Класичний курник Тришаровий, з соковитими грибочками, ніжними шматочками курки, і пишним шаром кремового рису – запашний і...