Чізкейк з горішками

Для приготування такого чудового торта вам потрібно буде зробити основу, власне, сам сирний шар і наповнювач.

Для основи:
100 гр. темного шоколаду;
200 гр. печива;
150 гр. горіхів (фісташки, фундук, кешью, арахіс);
50 гр. вершкового масла.
Сирний шар:
0,5 кг вершкового сиру;
3 яйця;
3 яєчних жовтка;
коричневий цукор 100 гр.;
жирні вершки, 125 гр.;
250 гр. арахіс. масла;
Наповнювач:
100 гр. темного шоколаду;
жирні вершки, 125 гр;
150 гр. горіхів (фісташки, фундук, кешью, арахіс);
100 гр. цукру;
2 стол. ложки води.
Горішки подрібніть, а печиво покришіть, шоколад разом з маслом розтопити, потім все гарненько перемішайте, щоб маса стала однорідною консистенцією, щільно укладіть на дно круглої форми, діаметром 22 див, поставте в холодильник, щоб шар затвердів. Збийте в глибокій мисці сливочн. сир і яйцями, коричневий цукор, вершки і арахіс. масло. Потім виливайте сырн. масу на затверділу основу, поставте в нагріту до 180° духовку на пів години, потім трохи знизьте до 170°, печіть ще 20 хв. Потім дістанете форму, знову охолодіть, не знімаючи при цьому країв форми. Потрібно розтопити шоколад з вершками, а потім залити цією сумішшю чізкейк зверху, поставити в холодильник застигати. Приготуйте карамель: цукор змішайте з 2 стіл. ложками води на дні
каструлі з товстим дном нагрійте, щоб цукор розчинився (ложкою не заважати), коли цукор буде стріляти – значить ваша карамель приготувалася. Карамель повинна бути золотистого кольору. Остудіть її і додайте в неї горішки, прикрасьте чізкейк цієї карамельно-горіховою сумішшю.