Сирна запіканка «остренький кабачок»
Сирна запіканка «остренький кабачок» – одночасно смачне і корисне блюдо, яке не додасть зайвих кілограмів. Приготуйте дивовижне блюдо з низькокалорійних кабачків.
Інгредієнти:
- Кабачки - 5-6 шт
- Сир нежирний - 500 г
- Сир - 150 г
- Яйця - 3 шт
- Вершки 15% - 100 г
- Бальзамічний оцет - 3 ст.л.
- Розмарин - 1 щіпка
- Петрушка, кріп, базилік - 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Часник - 2-3 зубчики
- Оливкова олія - 100 мл
Приготування. Сирна запіканка «остренький кабачок»
Кабачки вимийте і висушіть. Наріжте широкими слайсами, замаринуйте в червоному перці, бальзамічний оцет, рубаною зелені, оливковій олії, подрібненому часнику, солі і цукрі, залиште маринуватися на 10-15 хвилин.
Вершки розігрійте в сотейнику, яйця збийте міксером, сир натріть на дрібній тертці. З’єднайте гарячі вершки з сиром, яйцями і сиром.
Форму для запікання застелите пергаментом, викладіть слайси кабачка на дно і на борту. Потім щільно викладіть начинку і стрічками кабачків прикрасьте верхівку запіканки. Запікайте 30 хвилин при 180 градусах.