Десерт сирковий «а-ля Тірамісу»

Приготування. Десерт сирковий «а-ля Тірамісу»

Всі люблять тірамісу, оригінальний рецепт досить дорогий. Тут вашій увазі представлений бюджетний варіант домашнього виконання десерту, але не менш смачний і красивий.

Інгредієнти:
пісочне печиво – 200 грам;
нежирний сир – 200 грам;
сметана – 100 грам;
цукрова пудра – 50 грам;
ячмінний кава – 200 мл;
ваніль;
кероб.
У блендері змішати сир, сметану, цукрову пудру, ваніль в однорідну масу. Зробіть чашку ячмінного кави, опустіть в нього печиво на 5 секунд. Потім викладайте шарами почергово печиво і крем. Зверху десерт посипаємо десерт кэробом через ситечко. Поставте десерт в холодильник на ніч (можна на 2 години), щоб десерт просочився.