Десерти

Венский штрудель
Віденський штрудель
Для приготування тіста просійте борошно з сіллю у вигляді гірки, зробіть поглиблення. Додайте в нього яйце, влийте...
Пиріг з айвою
Пісочне тісто. За допомогою міксера збийте жовтки, цукор і охолоджене вершкове масло. Далі додайте ванільний цукор і...
Варенье «Лимонный мед»
Варення «Лимонний мед»
Лимони добре вимийте і висушіть, наріжте кубиком 0,5х0,5 см, не очищаючи від шкірки. Під час нарізки видаляйте...
торт радуга
Торт «Веселка»
Тісто. Білки з частиною цукру збийте в щільну піну. Потім збийте м’яке вершкове масло з цукром і...
Кольца с орехами
Кільця з горіхами
Масло розітріть з цукром і ванільним цукром. Додайте половину яйця і молоко. Порада: щоб тісто вийшло однорідним...
Козинаки
Козинаки
Карамель. У сотейник влийте воду, додайте цукор. Після закипання варіть карамель ще 10 хвилин до золотисто-бурштинового кольору....
Лимонные пирожные
Лимонні тістечка
Пісочне тісто. Яйця розітріть з цукром, поки маса не побіліє і не збільшиться в два рази. Додайте...
Пирожные «Лебеди»
Тістечка «Лебеді»
Заварне тісто. У сотейнику змішайте молоко, воду, вершкове масло, сіль, цукор. Як тільки масло розчиниться, додайте борошно....
Торт «Лебединое озеро»
Торт «Лебедине озеро»
Для початку приваріть трохи згущене молоко. Опустіть в холодну воду і варіть 30 хвилин на повільному вогні....
Рулет на сгущенке
Рулет на згущеному молоці
Домашнє згущене молоко. Влийте в сотейник молоко, додайте вершки. Доведіть до кипіння і всипте цукор в центр...
Киевские каштаны
Київські каштани
Тісто. Відваріть яйця, очистіть і відокремте білки від жовтків. Жовтки протріть через сито. Масло збийте з цукром,...
Торт «Чернослив в шоколаде»
Торт «Чорнослив в шоколаді»
Для початку розігрійте духовку до 180 градусів. Шоколадний бісквіт. Згущене молоко збийте з яйцями 3-4 хвилини міксером...
Печенье «Грибочки»
Печиво «Грибочки»
Пісочне тісто. Змішайте цукрову пудру, соду, сіль, крохмаль і просіяне борошно. Суху суміш розітріть з м’яким вершковим...