Домашні коржики

Приготування. Домашні коржики

Багато хто, напевно, пам’ятають миле ароматне домашнє печиво, що готували нам наші мами в дитинстві. По цьому рецепту ви зможете приготувати якраз такі коржики.

Інгредієнти:
борошно – 400 грам;
цукор– 200 грам;
маргарин (вершкове масло) – 100 грам;
яйце – 1 шт.;
молоко – 80 мл;
розпушувач-10 грам;
ванілін – на кінчику ножа.
Масло розімніть при кімнатній температурі і збийте разом з цукром. Потім додайте яйце, молоко, розпушувач, ванілін і знову збийте. А потім засипте борошно і замісіть тісто м’якої консистенції. Розкачайте тісто в пластинку товщиною близько 7 мм Візьміть свої формочки для печива і видавіть ними коржики. Розігрійте духовку, перекладіть коржики на деко, випікайте їх 15 хв. при 180°-200°. Коли коржики підрум’яняться, діставайте їх, вони вже готові. Дуже важливо не перетримати коржики в духовці, інакше вони вийдуть твердими.