Фаршировані сирним кремом рулети з печеного перцю

Приготування. Фаршировані сирним кремом рулети з печеного перцю

Прикрасить ваш стіл і подарує справжнє смакове насолоду ця чудова овочева закуска, солодкість печеного перцю приємно грає на тлі вершкового смаку найніжнішої начинки.

Інгредієнти:
болгарський жовтий перець – 1 шт.;
болгарський червоний перець – 1 шт.;
твердий сир – 80 грам;
сирний сир – 80 грам;
зелена цибуля – 2-3 пучка;
часник – 1 зубчик;
мелений чорний перець за смаком;
сіль.
Фаршировані сирним кремом рулети з печеної перцаЗапекайте перці в духовці на решітці протягом 20 хвилин при 200°. Після перекладіть перці в поліетиленовий пакет і загорніть його, нехай постоять у ньому 10 хв. Далі зніміть шкірку і очистіть від серцевини, потім наріжте смугами по 3 см шириною. Твердий сир порізати на шматки і змішайте з часником в блендері до однорідної маси. Потім в окремій мисці додайте до сирно-часниковою масою сирний сир і дрібно нарізану цибулю, посоліть, поперчіть і добре перемішайте начинку. Тепер укладайте по 1 чайній ложці начинки на кожну смужку перцю, скрутіть рулетики, сколіть їх шпажками.