Фарширований перець з сиром

Приготування. Фарширований перець з сиром

Для того, щоб створити цю апетитну гарячу закуску, вам не буде потрібно багато часу. Перчики виходять особливо соковиті і ситні. Вони чудово виступлять в ролі другої страви, а ще зможуть прикрасити урочистий стіл.

Інгредієнти для 4 порцій:
болгарський перець – 2 шт. (великі);
м’ясний фарш (будь-який) – 200-300 грам;
помідор – 1 шт.;
тертий твердий сир, зелень.
Перці треба розрізати навпіл, помити і почистити від насіння. М’ясним фаршем начиніть половинки перців, зверху покладіть нарізану кружальцями помідор. Потім гарненько посипте тертим сиром, запікайте в духовці 25 хвилин. Перед подачею посипати порізаною зеленню. В якості гарніру можете відварити рис або картоплю.