Фруктовий пунш по-мексиканськи

Приготування. Фруктовий пунш по-мексиканськи

Привабливий напій, немов солодкий нектар, занурить вас в романтичну атмосферу тропічних країн.

Інгредієнти:
вода6 чашок;
тростинний цукор (будь-якій іншій підсолоджувач) – 150 грам;
ананас (нарізаний) – 1 чашка;
червоне яблуко (нарізана) – 1 чашка;
родзинки – ¼ чашки;
цедра 1 апельсина;
мелена кориця1 чайн. ложка.
Змішайте все в каструлю, поставте на середній вогонь, поки не закипить, потім зробіть вогонь тихіше, продовжуйте варити ще 5 хвилин. Мексиканський пунш готовий, можна відразу подавати.