Глінтвейн з обліпихи

Приготування. Глінтвейн з обліпихи

Ще один чудовий рецепт безалкогольного ягідного глінтвейну. Відчуйте його незабутній приємний аромат.

Інгредієнти:
обліпиха (свіжа або заморожена) – 300 грам;
цукор – 70 грам;
приправа для глінтвейну (упаковки);
очищена вода – 1 літр.
Приправу можете приготувати своїми руками, для цього змішайте корицю, корінь імбиру, кардамон, гвоздику, померанцевую кірку, родзинки.
Закип’ятіть воду в каструлі, потім додайте в неї обліпиху і цукор. Нехай знову закипить, помішуйте, потім всипте приправу, зніміть з вогню, накрийте кришкою. Глінтвейн повинен настоятися півгодини, а вже потім ви зможете насолодитися ним.