Горохове пюре

Приготування. Горохове пюре

Тут ви побачите такий простий рецепт горохового пюре, воно стане відмінним доповненням до м’ясного або іншому овочевого страви.

Інгредієнти:
горох – 250 грам;
картопля – 250 грам;
молоко – 200 мл;
вершкове масло – 60 грам;
сіль.
Для початку добре промийте горох, потім замочіть її у воді на кілька годин, після відваріть до напівготовності. Картопля поріжте і покладіть до гороху, туди ж занурте і масло. Варіть далі, поки горох і картопля повністю не зваряться. Потім злийте воду, залиште зовсім небагато для пюре, потовчіть в пюре. Наступним влийте гаряче молоко, гарненько розмішайте до однорідної маси і посоліть за смаком.