Гарячі закуски

Куриные сердечки в сметане
Курячі сердечка в сметані
Видаліть плівки з сердечок, відріжте частину жиру з артеріями і згустками крові. Добре вимийте і викладіть на...
Печінковий торт
Коржі. Печінка замочіть в гарячій воді на 5 хвилин, очистіть від плівки, видаліть жовчні канали. Пропустіть через...
Самса
Забудьте про звичайні пиріжки. Приготуйте найвідомішу випічку східної кухні – і хрустку листкову самсу. Складові: Для тіста:...
Італійська піца
Тонка, насичена – справжня італійська піца! Складові: Для тіста: Борошно твердих сортів – 500 г Вода –...
Італійська полена
Складові: Кукурудзяна крупа дрібного помелу – 180 г Вода – 750 мл Сіль – 1 ч.л. Сир...
Класичний курник
Класичний курник Тришаровий, з соковитими грибочками, ніжними шматочками курки, і пишним шаром кремового рису – запашний і...