Грибний суп з квасолею і грінками

Приготування. Грибний суп з квасолею і грінками

Такий супчик виходить особливо наваристим і ситним. Гриби і квасоля наситять ваш організм рослинними амінокислотами, які так необхідні для міцного здоров’я і відмінного самопочуття.

Інгредієнти:
квасоля (можна горох) – 150 грам;
гриби сушені – 15 грам;
томатна паста – 10 грам;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
маргарин – 20 грам;
вода – 1,5-2 літри;
грінки з пшеничного хліба.
Попередньо відварити сушені гриби в 1,5 – 2 літрах води. Потім додайте в грибний бульйон відварну квасоля (горох). Цибулю дрібно поріжте і обсмажте на маргарині до рум’яного кольору, потім додайте його в суп. Слідом покладіть порізані гриби, посоліть, додайте томатну пасту. Варіть далі на маленькому вогні 15 хвилин. Подавайте суп гарячим, окремо порізаними грінками.