Холодні закуски

Запеченный подчеревок
Запечений подчеревок
М’якенький, просочені часником ніжні шари сальця і ​​м’яса. Золотиста хрустка скоринка, запашний шматочок смакоти на шматочку свіжого...
Горохові горішки
Неймовірна закуска. Оригінальні горохові горішки під кисло-солодким яблучним соусом. Ця страва подають в найдорожчих ресторанах України. Складові:...
Ліверна ковбаса
Фантастичне з’єднання курячої печінки, грудки і моркви. Однорідна кремова консистенція з духмяними спеціями – знаменита ліверна ковбаса....
Помідорні тюльпани
Оригінальна закуска, яка стане прикрасою будь-якого свята – помідорні тюльпани з ніжною сирно-горіховою начинкою.  Інгредієнти: • Помідори...
Печінковий торт
Король закусок. Ніжний, насичений і такий бездоганний – улюблений печінковий торт. З соковитою телячої печінки з апетитним...
Зельц
М’які шматочки ніжного м’яса, пряне ароматне сальце, бездоганно наваристий і застиглий бульйон – народний улюбленець домашній сальтисон!...
Італійська піца
Тонка, насичена – справжня італійська піца! Складові: Для тіста: Борошно твердих сортів – 500 г Вода –...
Сулугуні і моцарелла
Королева італійських страв. Білосніжна, глянцева і така м’яка – моцарелла. А також візитна картка грузинської кухні –...
Кутя з узваром
Головне різдвяне блюдо. Королева чарівного вечері, вершково-горіхова, з насиченим смаком меду – кутя! І її ідеальний супутник,...
Печінковий паштет
Порадуйте своїх близьких незвичайної закускою. Дивно ніжний і повітряний домашній печінковий паштет. Складові: Свиняча печінка – 800...
Салат «Грибна поляна»
Шедевр наших бабусь. Яскравий, з гармонійним переплетенням насичених смаків, просочений пікантним соусом, з хрусткими маринованими грибочками на...