Індійський напій манговий

Приготування. Індійський напій манговий

Ніжний, охолоджуючий вітамінний коктейль, солодко-пряного смаку.

Інгредієнти:
манго – 2 шт. (свіжі);
свіжа м’ята (листя) – 2 стіл. ложки;
цукор – 1,5 стіл. ложки;
подрібнений не очищ. пальмовий цукор (3 ложки звичайного) – 1,5 стіл. ложки;
сіль – 0,5 чайної ложки;
перець халапеньо – 1 шт.;
кмин мелений – 1 чайн. ложка
Манго зваріть, остудіть і очистіть від шкірки, видаліть насіння, м’якоть розімніть. Порізані листя м’яти розімніть з перцем халопеньо до консистенції пасти, потім змішайте з манговим пюре, розбавте суміш водою, що консистенція стала, як у рідкої сметани. Готовий напій охолодіть в холодильнику, подавайте прикрашеним листочком м’яти.