Картопляна тортілья

Складові:

• Картопля – 750г

• Гриби – 250 г

• Цибуля – 1 шт

• Часник – 2-3 зубчики

• Яйця – 6 шт• Рослинна олія – ​​150 мл

• Сіль

• Перець

• Лавровий лист – 1 шт

Приготування:Очистити картоплю, нарізати кружечками по 5 мм, залити водою, щоб виділився зайвий крохмаль. Гриби нарізати слайсами по 0,5 см. Цибулю накришити дрібним кубиком. Розігріти дві сковороди з маслом. Обсмажити картоплю під закритою кришкою до напівготовності. Коли вона стане золотистого кольору, додати цибулю і продовжувати смажити. Гриби, цибулю і подрібнений часник обсмажити на другий сковороді.

Порада: щоб гриби смажилися, а не тушкувалися їх необхідно солити в кінці приготування.

Картоплю і гриби пересипати в миски і дати охолонути.

Порада: так само начинкою для тортильї може бути м’ясний фарш, риба, м’який сир, смажені овочі.

Вбити в остиглу картоплю яйця, добре перемішати і висипати половину на сковороду, де смажилась картопля, не додаючи масла. Потім зверху викласти всі смажені гриби і знову шар картоплі з яйцем. Готувати на невеликому вогні 5-7 хвилин з одного боку. Перевернути і готувати ще 3-5 хвилин. Подавайте тортилью нарізану порційно з листям салату і помідорами чері.