Картопляний салат з помідорами і зеленню

Приготування. Картопляний салат з помідорами і зеленню

Візьміть собі на замітку спосіб приготування смачного овочевого салату з ніжною заправкою, але настільки ситного, що він здатний виступати в якості повноцінного другого блюда.

Інгредієнти:
картопля – 5 шт.;
помідори – 4 шт.;
оливки – 100 грам;
заправка лимонна – 100 грам;
свіжий базилік – 1 пучок.
зелень петрушки і кропу.
Картоплю відварити, почистити і порізати на скибочки. Половину пучка базиліка нарізати смужками і з’єднати з картоплею, потім заправити лимоном, поставте хвилин на 40 в холодильник. Далі до картоплі додати порізані часточками помідори і дрібно посічену зелень кропу і петрушки. Оливки порізати кільцями і додати до салату, зверху посипте залишилися базиліком.