Китайська локшина

Приготування. Китайська локшина

Дивовижне поєднання жирного м’яса скумбрії і локшини, добре відтіняє оливками, а соєвий соус надає страві незвичайний східний колорит.

Швидко і апетитно!
Інгредієнти для локшини потрібні такі:
1 заморожена скумбрія (велика);
1 помідор 10 оливок; 1 цибулина;
соєвий соус – 50 мл;
спеції для риби будь-які (упаковка);
рисова локшина;
Розморозивши скумбрію, очищаємо його від кісток і нарізаємо кубиками. У окріп для приготування локшини додаємо шматочок імбиру, відварюємо локшину по інструкції на упаковці (зазвичай це близько 5 хвилин). Обсмажуємо цибулю, додаємо на сковорідку скумбрію до готовності, посипаємо спеціями і вливаємо соєвий соус, оливки і помідори, протушкувати кілька хвилин. Отримане рагу кладемо на локшину і перемішуємо.