Китайська рисова локшина з червоною рибою

Приготування. Китайська рисова локшина з червоною рибою

Давайте сьогодні приготуємо чудову другу страву з арсеналу китайської кухні. Продуктів зі списку вистачить на 4 порції.

Інгредієнти:
рибне філе – 600 грам;
рисова локшина – 150 грам;
бульйон рибний – 0,5 літра;
соєвий соус – 3 стіл. ложки;
зелена цибуля – 3 шт.;
часник – 1 зубчик;
оливкова олія – 2 стіл. ложки;
каррі (червона паста) – 2 чайн. ложки;
зелень за смаком;
сіль.
Зазвичай для приготування рисової локшини використовують вок, але якщо у вас немає воке, то цілком підійде звичайна глибока сковорода або ж чавунна каструля. Рисову локшину приготуйте, керуючись інструкцією на упаковці. Філе червоної риби нарізати невеликими шматками, посипте їх сіллю. Цибулю потрібно порізати на шматочки по 3 см, а часник дрібно нарізати. Розігрійте оливкове масло в воке (сковороді), покладіть рибу і часник.
Обсмажуйте десь хвилину, помішуючи. Слідом додайте до риби пасту каррі. Червона паста каррі – найгостріша, тому використовуйте її акуратно. Але вона надає страві дуже приємний післясмак. Після пасти каррі вливаємо соєвий соус і рибний бульйон. Посоліть на свій смак. Коли суміш закипить, покладіть туди локшину і порізану зелену цибулю, потушкуйте ще кілька хвилинок. Подаючи страву, посипайте його зеленню на свій смак.