Полуничні кнедлики

Приготування. Полуничні кнедлики

Тут використовується простий і швидкий рецепт приготування сирного тіста. Приготувавши його ввечері, ви вранці з легкістю зробите чудовий, поживний сніданок.

Інгредієнти:
сир – 250 грам (краще домашній);
манка – 20 грам;
яйце – 1 шт.;
полуниця – для начинки;
ванілін – на кінчику ножа.
Сир, манку, ванілін і яйце подрібнити блендером, щоб вийшла однорідна маса. Потім поставте тісто на ніч у холодильник. Вранці розкачайте тісто на коржі, на середину покладіть по невеликий полуничку і накрийте тестом. Варіть кнедлики спокійно в киплячій воді 5-7 хвилин. Готові кнедлики можна полити сметаною, джемом або йогуртом, а також присипати маком або ж цукровою пудрою, дивлячись, що вам більше до смаку.