Котлети цибульні

Приготування. Котлети цибульні

Просте у приготуванні блюдо, відмінно підійде до картопляного пюре і каш. Вам будуть потрібні такі компоненти:

6 великих цибулин;
2 яйця;
манна крупа – 1 не повний стакан;
томатний(овочевий) сік або паста томатна;
сіль, цукор;
чорний перець горошком;
лист лавровий.
Цибулини необхідно очистити і дрібно нарізати. Якщо вам раптом попався «сердитий» цибулю, то періодично промивайте ніж і дошку для нарізування в холодній воді. До нашинкованному цибулі додати яйця і манну крупу, всю цю масу ретельно перемішати і посолити.
Далі зробити невеликі котлетки і смажити їх на соняшниковій олії. Обсмажені котлетки акуратно скласти в каструлю. Потім заливаємо їх або томатним соком або водою і додаємо 3-4 столові ложки томатної пасти по своєму смаку. Підливку варто підсолити і додати трохи цукру, протушкувати 50 хвилин на повільному вогні. Перед самим закінченням додати чорний перець і лавровий лист. Подавати котлети цибульні краще холодними з гарячим гарніром.