
Козинаки
Такі улюблені, хрусткі козинаки, якими ви ніколи не поламаєте зуби.
Інгредієнти:
- Перлова крупа - 150 г
- Цукор - 200 г
- Вода - 100 мл
- Масло - 1 ст.л.
- Лимон - 1 шт
Приготування. Козинаки
Карамель. У сотейник влийте воду, додайте цукор. Після закипання варіть карамель ще 10 хвилин до золотисто-бурштинового кольору.
Промийте і просушіть перлову крупу. Підсмажте на добре розігрітій сковороді 2 хвилини, потім обсмажте в олії 5 хвилин.
Порада: для приготування десерту використовуйте перловку ядриця.
Деко застеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом.
Змішайте підсмажену перлову крупу з готовою карамеллю, додайте лимонний сік і воду. Розподіліть масу по пергаменту, підрівняйте краї і зробіть надрізи. Залиште вихолоняти при кімнатній температурі на 30 хвилин.
Наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.