Кропив’яні котлетки

Приготування. Кропив’яні котлетки

Це смачне і здорове блюдо, яке по достоїнству оцінять і вегетаріанці, і любителі класичного меню. Продукти для приготування потрібні найпростіші і легкодоступні, за винятком, мабуть, кропиви, але для власників дач – це не проблема.

Інгредієнти:
70 грамів кропиви
105 грамів пшоняної крупи
панірувальні сухарі, борошно можна
сіль
Кропиву відварити і дрібно нарізати, з’єднати з звареним до готовності пшоняною кашею. Фарш з каші і кропиви підсолити і зробити з нього красиві круглі котлетки, обваляти в сухарях або в борошні. Смажити на соняшниковій олії до появи золотистої скоринки. Такі кропив’яні котлетки чудово поєднуються з овочевим салатом.