Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Приготування. Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Ароматне куряче м’ясо, приготоване за рецептом, прямо з жару, неодмінно порадує вас вишуканим смаком.

Інгредієнти
філе куряче — 500 грам;
соєвий соус — 10 стіл. ложок;
оцет яблучний — 6 стіл. ложок;
цукор коричневий — 5 чайн. ложок;
томатна паста — 2 стіл. ложки;
перець червоний болгарський — 1 шт.;
консервований ананас (шматочками) — 1 стакан.
Приготування
Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусеПорежьте куряче філе на невеликі шматки, потім покладіть його в окрему миску, залийте соєвим соусом. Слідом додайте томатну пасту, оцет і всипте коричневий цукор. Болгарський перець наріжте тонкими смужками, потім додайте до м’яса разом ананасами. Весь вміст миски добре перемішайте, залиште мяско маринуватися на пів години – 1 годину. Після на розпеченій сковороді обсмажте філе разом з соусом на великому вогні десь 10 -15 хвилин.