Курячі рулетики в паніровці

Інгредієнти:

• 3 курячих філе;
• 50 г сиру;
• 2 ст. л. майонезу;
• 2 ст. л. кедрових горішків;
• 2 ст. л. панірувальних сухарів;
• олія для смаження;
• сіль за смаком.
Приготування:
Підготуйте філе, попередньо його помийте і обсушіть. Розріжте м’ясо на шматки, обмотайте харчовою плівкою і відбийте молоточком, приправте запашним перцем і сіллю. Далі приготуйте начинку для майбутніх рулетів: потертий сир з’єднайте з майонезом і горіхами. На кожен пласт філе викладіть необхідну кількість начинки, сформуйте рулет, якщо розпадається, закріпіть дерев’яної шпажкою. Потім обваляйте кожен рулет в паніровці, викладіть на сковороду і обсмажте з усіх боків або запечіть в духовці.