Курячі сердечка в сирному соусі

Приготування. Курячі сердечка в сирному соусі

Зверніть увагу на ніжний вершковий смак курячих сердечок, приготовлених таким способом. Соковиті серця, виглядають аппетитненько, вони чудово підійдуть до різних гарнірів.

Інгредієнти:
курячі сердечка – 800 грам;
плавлений сир ( Бурштин) – 100 грам;
натуральний йогурт – 1 склянка;
часник – 2 зубчики;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
зелень, сіль, перець.
Курячі сердечка промити і почистити від жиру і жилок. На розігрітій сковороді в невеликій кількості олії обсмажувати сердечка, посолити і поперчити їх, сковороду накрити кришкою, помішувати. Нарізану цибулю потрібно обсмажити на іншій сковороді і потім додати до підготовлюваних сердечком. Коли сердечка пустять сік, потрібно зробити вогонь тихіше і залишити тушкуватися на пів години. Якщо серця не пускають сік, то залийте склянку бульйону.
Додати порізану зелень і віджатий часник змішайте з йогуртом. Це буде заправка.
Коли сік на сковороді випарується і зменшиться на половину і підлива стане густіти, додайте в неї плавлений сир, добре перемішайте до однорідної консистенції.
Після до сердець додати заправку і всипати 3-4 щіпки крохмалю, це допоможе підливці загуснути. Знову добре перемішати і страва готова. Дати трохи охолонути і можна подавати до столу.