Курячий салат з яблуками і журавлиною

Приготування. Курячий салат з яблуками і журавлиною

Інгредієнти:

гірчиця 1 стол. ложка;
журавлина (сушена або свіжа) 1/4 склянки;
червоний винний оцет, 1 стол. ложка;
половина червоної цибулини;
2 курячі грудки;
1/3 склянки майонезу;
сметана (йогурт), 1/3 склянки;
сіль, перець;
2 яблука середнього розміру.
Як варіант, можете використовувати свіжу журавлину замість сушеної. А куряче м’ясо для салату можна взяти або відварне, або курочку-гриль. М’ясо курки нарізати маленькими кубиками або порвати волокнами. Цибуля і яблука наріжте дрібненько, а після змішайте з куркою і журавлиною. Заправку до цього салату приготуйте таким чином: майонез, сметану (або йогурт), гірчицю і винний оцет змішати, якщо добивати ложечку меду, то ваша заправка стане солодшим, посипте сіллю, перцем. Заправка готова, влийте в салат, перемішайте.