Курка з квасолею в томатному соусі

Курка по такому рецепту виходить неймовірно ніжною і ароматною, дуже добре підійде до багатьох гарнірів. Рецепт – італійський, спробуйте.

Інгредієнти:
курячі стегенця – 1 кг;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
морква – 2 шт. (поріжте кубиками);
часник – 2 зубчики;
зелені оливки – 200 грам;
стручкова квасоля – 100 грам;
консервована червона квасоля – 2 банки (її потрібно заздалегідь промити і просушити);
томатна паста – 700 грам;
курячий бульйон – 500 мл;
оливкова олія – 2 стіл. ложки;
коричневий цукор – 1 стіл. ложка;
орегано (сушений) – 1 стіл. ложка;
сіль і перець.
Цибулю поріжте півкільцями і обсмажте на великій сковорідці з морквою в оливковій олії, щоб морква стала м’якою. До овочів додайте дрібно нарізаний часник, обсмажуйте ще десь 1 хв. Слідом всипте сушений орегано, покладіть курку, обсмажуйте 10 хвилин до золотистого кольору. Після додайте оливки, бульйон і томатну пасту. Добре розмішайте пасту, нехай рідина закипить, потім зробіть вогонь тихіше і тушкуйте 1-2 години, щоб м’ясо стало відставати від кістки. Далі на сковороду додати стручкову квасолю і червону, тушкуйте ще 10 хвилин, поки квасоля не стане м’якою. Поцукруйте, посоліть, додайте перець і можете знімати з вогню.