Курка в перці

Інгредієнти:

• Болгарський перець (великий) – 4-5 шт.;
• Куряче філе – 700 гр.;
• Гриби – 300 р.;
• Помідори – 2 шт.;
• Цибуля – 2 шт.;
• Сир твердий – 100-150 г;
• Зелень кропу, спеції, сіль, перець за смаком;
• Рослинна олія для змащування.
Приготування:
Куряче філе помийте і обсушіть, відріжте все зайве і накришити на дрібний кубик. Гриби добре промити, цибулю почистіть, помідори бланшируйте, і всі підготовлені продукти наріжте дрібним кубиком. Далі приготуйте начинку для перців. На великому вогні обсмажте курку, потім додайте цибулю. Через деякий час гриби з помідорами. Всю начинку протушкувати до напівготовності, приправте спеціями. Розріжте перці навпіл, очистіть від насіння. Бланшируйте перці. Начиніть кожну половинку перцю з хвостиком. Деко застеліть пергаментним папером. Складіть підготовлені половинки і запечіть в духовій шафі при 200 градусів протягом півгодини. Порубаєте зелень, потріть сир і перемішайте. В кінці посипте перці і запікайте до появи рум’яної скоринки.