Курка в пряному маринаді

Приготування. Курка в пряному маринаді

Ніжне виконання легкого м’яса курки з пікантним присмаком прянощів, які надають йому справжню родзинку. Його і приготувати дуже просто, а їсти, поза всяким сумнівом, приємно.

Інгредієнти:
курка (курячі грудки) – 1 кг;
часник – 2 зубчики;
оливкова олія – 3 стіл. ложки;
томатна паста – за смаком;
мед – 1 стіл. ложка;
кмин – 1/4 чайн. ложки;
чорний перець – щіпка;
сіль – щіпка;
кінза – за смаком;
сік лайма – за смаком.
Курка в пряному маринадеСмешайте блендером оливкова олія з медом, сіллю і перцем, потім всипте кмин і рубані часник і кинзу, сік лайма. Потім покладіть томатну пасту, добре перемішайте маринад. М’ясо поріжте на потрібні вам розміру шматки. Тепер полийте шматочки курячого м’яса маринадом і залиште маринуватися на 3 години. Після обсмажте на грилі з кожного боку, можна використовувати звичайну сковороду або запекти в духовці.