Макаронна запіканка з кабачками

Приготування. Макаронна запіканка з кабачками

Ця запіканка – дуже просте в приготуванні вегетаріанське блюдо.

Вам знадобляться такі продукти:
500 гр. макаронів;
5 кабачків;
2 столові ложки раст. масла;
400 мл сметани;
50 грамів будь-якого твердого сиру;
сіль, спеції за бажанням;
маленький пучок базиліка;
85 гр. крихт сухого хліба;
жменя обсмажених кедрових горішків.
Макарошки зварити в підсоленій воді, промити в холодній воді і додати олію, щоб вони не злиплися. Кабачки обсмажуються на олії, поки з них не випарується рідина, після кабачки потрібно посолити і присипати вашими спеціями, потім дати їм трохи охолонути. До макаронів додають сметану, тертий сир, обсмажені кабачки і деяку частину порізаного базиліка, все це перемішують. Макарони викладаємо на жаростійке блюдо, посипаємо хлібними крихтами, кедровими горішками, залишками базиліка, а в кінці – тертим сиром. Запікайте блюдо в заздалегідь розігрітій духовці (180 градусів близько 20 хвилин. Коли з’явиться апетитна скоринка – ваша запіканка готова!