М’ясні пампушки

Апетитні м’ясні пампушки з пряною начинкою зі свинини та яловичини.

Інгредієнти:

  • Борошно - 400 г
  • Вода - 250 мл
  • Яловичина - 250 г
  • Свинина - 250 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Соєвий соус - 2 ст.л.
  • Масло - 2 ст.л.
  • Перець - ½ ч.л.
  • Петрушка - 3 гілочки
  • Кріп - 3 гілочки
  • Цибудя - 2шт
  • Яйця - 1 шт

Приготування. М’ясні пампушки

Начинка. М’ясо і цибулю подрібніть через м’ясорубку. Додайте часник і свіжі трави: петрушку і кріп. Приправте соєвим соусом і чорним меленим перцем, відбийте начинку кілька разів. Затягніть харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин маринуватися.

Порада: так само підійдуть свиняча грудинка, корейка і лопатка. Яловича шия і задня частина. Замість соєвого соусу – ½ ч.л. солі. Соєвий соус додасть страві легкий терпкуватий смак і аромат сої.

Тісто. Просіяне борошно змішайте з водою і рослинним маслом. Замісити тісто руками. Тісто розділіть на 6 частин, кожну частину розкачайте в круглий пласт товщиною 2 мм. На пласт викладіть частину фаршу і сформуйте трикутну пампушку.

Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Щоб пампушки не залишилися блідими, змастіть зверху збитим яйцем. Випікайте 30 хвилин при 180 градусах.

М’ясні пампушки викладіть гіркою і подавайте як окрему страву. Прикрасьте гілочками базиліка.