
М’ясні пампушки
Апетитні м’ясні пампушки з пряною начинкою зі свинини та яловичини.
Інгредієнти:
- Борошно - 400 г
- Вода - 250 мл
- Яловичина - 250 г
- Свинина - 250 г
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 2 ст.л.
- Масло - 2 ст.л.
- Перець - ½ ч.л.
- Петрушка - 3 гілочки
- Кріп - 3 гілочки
- Цибудя - 2шт
- Яйця - 1 шт
Приготування. М’ясні пампушки
Начинка. М’ясо і цибулю подрібніть через м’ясорубку. Додайте часник і свіжі трави: петрушку і кріп. Приправте соєвим соусом і чорним меленим перцем, відбийте начинку кілька разів. Затягніть харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин маринуватися.
Порада: так само підійдуть свиняча грудинка, корейка і лопатка. Яловича шия і задня частина. Замість соєвого соусу – ½ ч.л. солі. Соєвий соус додасть страві легкий терпкуватий смак і аромат сої.
Тісто. Просіяне борошно змішайте з водою і рослинним маслом. Замісити тісто руками. Тісто розділіть на 6 частин, кожну частину розкачайте в круглий пласт товщиною 2 мм. На пласт викладіть частину фаршу і сформуйте трикутну пампушку.
Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Щоб пампушки не залишилися блідими, змастіть зверху збитим яйцем. Випікайте 30 хвилин при 180 градусах.
М’ясні пампушки викладіть гіркою і подавайте як окрему страву. Прикрасьте гілочками базиліка.