Молочно-банановий пудинг

Приготування. Молочно-банановий пудинг

Банановий пудинг – це прекрасний десерт-пудинг з бананами та печивом. Батьківщиною цієї чудової солодкої страви є США. Створений з натуральних інгредієнтів, він подарує вам справжню насолоду смаком. Бажаємо Вам натхнення і приємного апетиту!

Інгредієнти (для 2-х порцій):
молоко – 2 склянки;
борошно – 1 стіл. ложка з гіркою (скільки візьме);
крохмаль – 2 чайн. ложки;
ванілін – щіпка;
2 яєчних жовтка;
печиво – 14 шт. (воно має бути легким, легко пропитывающимся);
банан – 2 шт.;
цукор – 70 грам.
Нагрійте Молоко, але нМолочно-банановий пудингу дайте йому закипіти. Чверть нагрітого вами молока влийте у збиті яєчні жовтки, помішуйте. В окремій глибокої посуді змішайте сухі інгредієнти (борошно, крохмаль, цукор, ванілін) і влийте до них молочно-яєчну суміш, добре збийте вінчиком і вилийте в каструльку з рештою у вас молоком. На середньому вогні варіть пудинг, постійно мішаючи його, поки він не стане густим. Після цього зніміть його з вогню, дайте пудингу охолонути (накривайте кришкою, щоб не з’явилася плівка на поверхні).
Банани порізати кружальцями. Приготуйте дві глибокі піали для пудингу, в кожну з них викладіть печиво і банани, як на фото. Потім залийте їх пудингом, слідом ще кладемо по парочці печенюшек і гуртків бананів, потім остаточно заливаємо пудингом. Можна також прикрасити пудинг зверху декількома гуртками бананів і присипати крихтою печива, можна використовувати збиті вершки.