Морквяний бісквітний пиріг з кремом

Дуже яскравий пухнастий бісквіт домашнього приготування, ви по достоїнству оціните його смакові особливості.

Інгредієнти для морквяного бісквіта:
морква – 200 грам;
яйця – 3 шт.;
цукор – 1/2 склянки;
масло вершкове – 150 грам;
розпушувач – 1 чайн. ложка;
борошно – 1 склянка;
цедра половини лимона;
Інгредієнти для крему:
сметана – 200 грам;
згущене молоко – 1/3 банки;
Для прикраси:
глазур шоколадна (будь-яка на смак, тут Dr.Oetker)
Моркву натерти на дрібній тертці, жовтки відокремте від білків, змішати з тертою морквою. Білки збийте окремо до густої піни. Тепер в моркву всипте цукор, цедру лимона, борошно (просіяти), розтоплене масло, розпушувач, все це добре перемішайте. Після потихеньку влийте білки і знову перемішайте.
Форму для випікання змастіть маслом, покладіть в неї пергаментний папір, потім покладіть в неї тісто, випікати бісквіт потрібно 40 хвилин при 180°-200°. Готовий бісквіт остудіть і розріжте вздовж на дві однакові половинки.
З сметани і згущеного молока збийте крем. Половину крему нанесіть на нижній корж, поставте в холодильник на 10 хв. Потім другим шаром нанесіть залишився крем, накрийте іншим коржем зверху.
Приготуйте глазур, керуючись інструкцією на упаковці, потім намажте її на пиріг, поставте в холодильник, щоб пиріг добре просочився.