М’ясні страви

Свиные щечки
Свинячі щічки
Вимийте щічки і зріжте шкірку з 1 см сала, наріжте на шматочки 5х5 см. Панірування. Змішайте борошно,...
Запеченный подчеревок
Запечений подчеревок
Вимийте і просушіть подчеревок. Викладіть шкурою на дошку, накрийте плівкою і відбийте плоскою стороною молотка, щоб розм’якшити...
Птичий тжвжик с томатами
Пташиний тжвжік з томатами
Пупки і серця промийте під проточною водою, зачистити від жиру і плівок і замочіть в оцтово-сольовому розчині...
Фаршированные перцы
Фаршировані перці
Очистіть перці від насіння, плодоніжки і перетинок, вимийте і висушіть. Закип’ятіть воду, додайте половинки лимона і ошпарити...
Мясная сборная солянка
М’ясна збірна солянка
Вимийте і просушіть м’ясо, зачистити від плівок. Порада: мийте м’ясо в холодній воді, в гарячій воно втратить...
Мясные пышки
М’ясні пампушки
Начинка. М’ясо і цибулю подрібніть через м’ясорубку. Додайте часник і свіжі трави: петрушку і кріп. Приправте соєвим...
Открытый мясной пирог
Відкритий м’ясний пиріг
М’ясна начинка. Відваріть м’ясо до готовності. Пропустіть через м’ясорубку з дрібними гратами. Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть...
Ленивые голубцы
Ліниві голубці
Цибулю подрібніть, моркву натріть на крупній тертці, обсмажте на рослинному маслі. Готові овочі остудіть. Добре промийте рис...
Люля-кебаб
Люля-кебаб
Вимийте і обсушіть м’ясо, видаліть плівку і жилки, наріжте кубиками 3х5 см. Курдючний жир і куряче філе...
Котлети
Рум’яні, соковиті, неймовірно смачні м’ясні котлети.  Інгредієнти: Для свино-яловичих котлет: • Філе свинини – 250 г •...
Лазанья
Лазанья
Ніжна з пікантним соусом з фаршу і томатів класична італійська лазанья. Відчуйте дух справжньої Італії за сімейним...
Картопляна запіканка
Ситна вечеря з простих продуктів. Ніжна, соковита, пікантна і така улюблена – картопляна запіканка.  Інгредієнти: • Картопля...
Плов
Складові: Рис – 500 г Яловичий антрекот – 500 г Яловиче реберце – 1 шт Лук –...
Стейк з двома соусами
Соковитий, ситний, спокусливий, правильно прожарений, з ароматним м’ясним соком, апетитною скоринкою і м’який усередині – ваш ідеальний...
Зельц
М’які шматочки ніжного м’яса, пряне ароматне сальце, бездоганно наваристий і застиглий бульйон – народний улюбленець домашній сальтисон!...