Несолодка випічка

Пирожки на кефире
Пиріжки на кефірі
Тісто. У сотейнику змішайте сметану і кефір, нагрівайте 2-3 хвилини на повільному вогні, щоб маса не розшарувалася....
Открытый грибной пирог
Відкритий грибний пиріг
Пісочне тісто. Вершкове масло натріть на крупній тертці. Додайте сметану, яйце, сіль і соду. Починайте вимішувати і...
Круассаны с сыром
Круасани з сиром
Дріжджове тісто на пиві. Змішайте сухі дріжджі з цукром, додайте теплої води. Добре змішайте і залиште на...
Мясные пышки
М’ясні пампушки
Начинка. М’ясо і цибулю подрібніть через м’ясорубку. Додайте часник і свіжі трави: петрушку і кріп. Приправте соєвим...
Классические пышки
Класичні пампушки
Здобне тісто. Змішайте просіяне борошно з сіллю, содою, цукром Порада: саме цукор в тісті додасть пампушці рум’яну...
Открытый мясной пирог
Відкритий м’ясний пиріг
М’ясна начинка. Відваріть м’ясо до готовності. Пропустіть через м’ясорубку з дрібними гратами. Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть...
Итальянский хлеб
Італійський хліб
Опара. Розведіть дріжджі в крижаній воді. Додайте трохи просіяного борошна вищого сорту. Замісіть тісто і залиште на...
Печиво на розсолі
Найдивовижніше блюдо. Секрет українських бабусь. пікантна розсільна кислинка, яка не має жодне печиво в світі. Легкий солодкуватий...
Самса
Забудьте про звичайні пиріжки. Приготуйте найвідомішу випічку східної кухні – і хрустку листкову самсу. Складові: Для тіста:...
Італійська піца
Тонка, насичена – справжня італійська піца! Складові: Для тіста: Борошно твердих сортів – 500 г Вода –...
Капустяний пиріг
Ніжний, пишний, пористий, невимовно ароматний і соковитий – бабусин пиріг з капустою! Складові: Для заливного тіста: кефір...
Кулеб’яка з трьома начинками
М’яке, пишне дріжджове тісто. Усередині три шари улюблених начинок. Перша з соковитою, пряної тушкованої капусти, друга з...
Класичний курник
Класичний курник Тришаровий, з соковитими грибочками, ніжними шматочками курки, і пишним шаром кремового рису – запашний і...