Несолодка випічка

Пиріжки на кефірі
Пористі, пишні, з тоненькою хрусткою скоринкою, смажені на сковороднем рум’яні бабусині пиріжки на кефірі. Складові: Кефір 3,2%...
Відкритий грибний пиріг
Ситний, приємно-солоний сирно-грибний пиріг на золотистому пісочному тісті. Складові: Борошно – 250 г Вершкове масло – 175...
Круасани з сиром
Ніжне тісто, яке тане в роті, бездоганний сніданок, який дає заряд енергії і гарного настрою. Складові: Дріжджі...
М’ясні пампушки
М’ясні пампушки Апетитні м’ясні пампушки з пряною начинкою зі свинини і яловичини. Складові: Борошно – 400 г...
Класичні пампушки
Справжній шедевр з минулого. Пористе тісто всередині, тонка золотава скоринка зовні – це знамениті пампушки. Складові: Борошно...
Відкритий м’ясний пиріг
Відкритий м’ясний пиріг Запаморочливий аромат соковитого м’яса, апетитні печериці, і хрустка запечена скоринка. Цей пиріг готують як...
Італійський хліб
Приготуйте три види італійського хліба у себе вдома за 50 гривень.  Інгредієнти: • Борошно – 500 г...
Печиво на розсолі
Найдивовижніше блюдо. Секрет українських бабусь. пікантна розсільна кислинка, яка не має жодне печиво в світі. Легкий солодкуватий...
Самса
Забудьте про звичайні пиріжки. Приготуйте найвідомішу випічку східної кухні – і хрустку листкову самсу. Складові: Для тіста:...
Італійська піца
Тонка, насичена – справжня італійська піца! Складові: Для тіста: Борошно твердих сортів – 500 г Вода –...
Капустяний пиріг
Ніжний, пишний, пористий, невимовно ароматний і соковитий – бабусин пиріг з капустою! Складові: Для заливного тіста: кефір...
Кулеб’яка з трьома начинками
М’яке, пишне дріжджове тісто. Усередині три шари улюблених начинок. Перша з соковитою, пряної тушкованої капусти, друга з...
Класичний курник
Класичний курник Тришаровий, з соковитими грибочками, ніжними шматочками курки, і пишним шаром кремового рису – запашний і...