Ніжні канапе з млинців з сьомгою на шпажках

Приготування. Ніжні канапе з млинців з сьомгою на шпажках

Вигадливо прикрашені оливками, вони будуть стояти, немов маленькі листкові тортики на вашому столі. Чудові акуратні делікатеси, безсумнівно, порадують ваших гостей.

Інгредієнти для млинців:
Яйце куряче – 3 шт.;
Молоко – 500 мл;
Рослинна олія – 60 мл;
Борошно пшеничне – 250 грам;
Цукор – 30 грам;
Сіль – 1 чайн. ложка;
Сирний сир – 400 грам;
Сьомга слабосолона – 400 грам;
Оливки без кісточок – 100 грам.
Спечіть млинці з вказаної кількості інгредієнтів або використовуйте свій звичний рецепт. Млинці повинні бути тонші, дайте їм охолонути.
Перший млинець намажте м’яким сирним сиром, накрийте наступним млинцем, на нього вже акуратно викладіть тонко нарізану слабосолону сьомгу, можна використовувати кету, форель, нерку або інші види риб. Чергуйте шари риби і сиру, поки не закінчаться млинці або ж начинка.
Краще відразу проколоти в кількох місцях млинцевий торт зубочистками, так він не буде зміщуватися під час розрізання. Використовуйте гострий ніж, ніж для піци або ж спеціальні формочки. Зверху кожне канапе прикрасити оливкою або маслиною.